Asociația Vasiliada în sprijinul persoanelor fără loc de muncă

Peste 100 de persoane fără loc de muncă au vizitat astăzi, 26 septembrie, la Hotelul Brâncuși din municipiul Târgu Jiu, Job-clubul organizat de Asociația Vasiliada a Mitropoliei Olteniei, în parteneriat cu Federația Patronatelor din Regiunea Oltenia, după cum ne-a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Desfășurat în cadrul proiectului „Servicii Integrate pentru Ocupare”, evenimentul a reunit 24 de firme reprezentând angajatori din mai multe domenii precum: comerț, construcții, publicitate, hotelier și servicii de curățenie. În cadrul workshop-ului, aceștia au prezentat oferta locurilor de muncă ce s-a adresat atât persoanelor cu studii superioare, care nu au un loc de muncă, cât și celor fără studii superioare, persoanelor care nu mai primesc indemnizația de șomaj, etc.

„Evenimentul a reprezentat un bun prilej prin care angajatorii, firme din județul Gorj, au intrat în contact direct cu persoane ce se află în căutarea unui loc de muncă. Rolul Asociației Vasiliada și al Asociației Patronatelor din Regiunea Oltenia a fost acela de a aduce în același loc persoane care nu au un loc de muncă și firme ce doresc să recruteze personal în vederea angajării”, a declarat Sorin Boboc, asistent manager în cadrul proiectului.

Proiectul „Servicii Integrate pentru Ocupare” este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comentarii Facebook


Știri recente