Asociația Vasiliada din Craiova lansează proiectul Tineri pentru Comunitate

Asociația Vasiliada, ONG patronat de Mitropolia Olteniei, va lansa joi, 26 iulie 2012, Proiectul Tineri pentru Comunitate prin intermediul căruia își propune să contribuie, prin măsuri concrete, la creșterea gradului de implicare și responsabilitate socială a tinerilor craioveni, după cum ne informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Proiectul „Tineri pentru Comunitate” este implementat de Asociația Vasiliada, în parteneriat cu Centrul Regional de Dezvoltare Comunitara și Mediu – CRDCM.

Astfel, Proiectul va debuta cu o campanie publică de promovare a responsabilității sociale în rândul tinerilor și va continua cu selectarea a 14 tineri craioveni, cu vârste cuprinse între 19 si 25 ani, ce vor fi instruiți în cadrul unui program de training structurat, în domenii precum: lucrul în echipa, managementul voluntarilor, management de proiect, atragere de resurse. La finalul perioadei de instruire, tinerii vor avea dezvoltate abilitățile și competențele necesare pentru a înfiinta o organizație nonguvernamentală și de a implementa noi proiecte în folosul comunitatii. Evenimentul de lansare a Proiectului va avea loc la data de 26 iulie 2012, începand cu ora 1100, în sala de conferinte a Centrului Social „Firmilian”, din str. Mitropolit Firmilian, nr. 10, Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente