Asociatia ‘Vasiliada’ desfasoara in aceasta perioada o bogata activitate social-caritativa

Cu binecuvantarea PF Parinte Patriarh Teoctist si sub directa indrumare a PS Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Asociatia ‘Vasiliada’ desfasoara in aceasta perioada o bogata activitate social-caritativa. In sprijinul acestei activitati, la Libraria ‘Vasiliada’ din Bucuresti va avea loc astazi, orele 16.00, lansarea unui CD cuprinzand povesti pentru copii, in lectura lui Florian Pitis. Mai multe detalii despre aceasta lansare ne-au fost oferite de catre pr. Gabriel Grigorescu, directorul Asociatiei ‘Vasiliada’ din Bucuresti: ‘Pentru a sprijini aceasta activitate sociala am incercat sa dezvoltam si alte activitati. Am deschis o librarie si am inceput editarea de carti si de CD-uri. CD-ul care fi lansat astazi este un CD de povesti crestinesti pentru copii, care sunt inregistrate in lectura actorului Florian Pitis. Lansarea va fi astazi, la Libraria ‘Vasiliada’, vis-a-vis de Biserica ‘Sf. Gheorghe Vechi’.

Parintele director Gabriel Grigorescu ne-a vorbit si despre actiunea social-caritativa pe care Asezamantul ‘Vasiliada’ o desfasoara in aceasta perioada pregatitoare pentru intampinarea sarbatorii Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos: ‘Anul acesta, Asezamantul ‘Vasiliada’ a ajutat cu medicamente un numar de 3.900 de persoane. Astazi am colectat de la prieteni, cunosctuti de la firme aproape 100 de milioane de lei vechi, din care am facut 300 de pachete continand alimente de baza, ulei, zahar, faina, malai, cozonaci, ciocolata etc. pe care le-am daruit in aceasta dimineata, oamenilor saraci din Bucuresti, pensionari, someri care nu au posibilitatea sa puna nimic pe masa de Craciun’.

Comentarii Facebook


Știri recente

Când începe Postul Paștelui 2022

În 2022, Postul Mare va începe luni, 7 martie. Numit în vechime Quadragesima, adică Patruzecime, acest post este o pregătire duhovnicească pentru Praznicul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, ce va avea loc în data de…