Asociatia ‘Renasterea Sperantei’ continua si anul acesta proiectele social-caritative dedicate persoanelor care sufera de ‘Sindromul Down’

Asociatia Renasterea Sperantei a fost infiintata in luna decembrie, anul 1999, de catre un grup de parinti ai caror copii sufereau de ‘Sindromul Down’.

In anul 2000, in luna mai, a fost deschis Centrul Cicoarea Sfantului Daniel pentru copii si tineri cu varste intre 11 – 20 de ani, care sufera de Sindromul Down.

D-na Mioara Dumitrescu – presedinta Asociatiei Renasterea Sperantei ne-a declarat ca anul acesta se continua desfasurarea unui proiect inceput anul trecut: ‘Am inceput o colaborare cu o Universitate din Norvegia. In cadrul acestei colaborari, anul trecut au venit 3 studente din Anul terminal – castigatoare ale Bursei Leonardo da Vinci care au efectuat, timp de 3 luni, practica in Centrul nostru de zi. Deoarece profesorii si studentii de la Universitatea norvegiana au fost foarte multumiti, anul acesta au venit deja mai multe studente si au inceput de saptamana aceasta practica. Noi speram ca aceasta colaborare sa devina permanenta’.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…