Așezământ social la Parohia Ruși-Ciutea, Protopopiatul Bacău

Preasfințitul Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului va sfinți sâmbătă așezământul social-filantropic al parohiei „Sfântul Ierarh Nicolae” din parohia Ruși-Ciutea, Protopopiatul Bacău, după cum ne-a precizat pr. Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. Construit după anul 2008, de pr. paroh Ion Ghioc, acest edificiu vine în ajutorul persoanelor nevoiașe.

„Este un ansamblu multifuncțional care îl va avea ca ocrotitor pe Sfântul Ierarh Spiridon și care cuprinde o sală de mese, o bucătărie și un cabinet de consiliere. Construcția a fost începută în anul 2008, și, cu ajutorul lui Dumnezeu, având susținerea unor oameni cu suflet mare, anul acesta am reușit să o finalizăm”, a explicat pr. paroh Ion Ghioc.

Unul din cei mai importanți susținători ai acestui așezământ a fost Petru Dochiu, viceprimarul din Letea Veche, care, în calitate de fiu al satului, a înțeles importanța acestui obiectiv pentru comunitate.

Comentarii Facebook


Știri recente