Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, solidară cu sinistrații

Credincioșii din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului au răspuns apelului făcut de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului de a veni în sprijinul celor aflați în nevoie, informează TRINITAS TV. Protopopiatul Bistrița, credincioșii din Beclean, dar și de pe Valea Bârgăului au venit în ajutorul semenilor din sudul țării, afectați de ninsori.

„Am apreciat, am binecuvântat și am încurajat gestul de solidaritate creștină pe care Biserica și Armata începând din Protopopiatul Bistrița și apoi extinzându-se și în Protopopiatul Beclean și în Protopopiatul Dej l-au dat acum când mulți frați de-ai noștri se confruntă cu zăpada”, a precizat Înaltpreasfinția Sa.

După ce în zilele de 12 și 13 februarie au fost colectate ajutoarele cu sprijinul Armatei Române, acestea au fost transportate astăzi cu autocamioane, de Brigada 81 mecanizată – Bistrița, cu sprijinul preotului unității, la Aeroportul Militar Câmpia Turzii.

Cele 16 tone de ajutoare au constat în alimente de strictă necesitate, conserve, dulciuri, apă, pături, medicamente, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Comentarii Facebook


Știri recente