Arhiepiscopia Timișoarei mediatizează recepționarea programelor postului Radio TRINITAS al Patriarhiei Române în localitățile din cadrul eparhiei

La aproape o lună de la recepționarea programelor Radio TRINITAS în Arhiepiscopia Timișoarei pe frecvența 90,30 MHz, Centrul eparhial a mediatizat apariția postului prin intermediul unor pliante informative, imprimate la Tipografia Arhidiecezană, și difuzate la parohiile din municipiu și la cele din împrejurimi. Au fost împărțite astfel de pliante și pe străzile orașului, timișorenii primind cu interes această inițiativă. Pliantele informează despre prezența radioului bisericesc al Patriarhiei Române în regiunea bănățeană. Tot cu scopul de popularizare a postului de Radio TRINITAS, centrul eparhial a emis comunicate de presă către toate publicațiile, posturile de radio și televiziune locale.

Emisiunile radioului Patriarhiei, receptate acum și în Timișoara, se dovedesc utile pentru ascultători, aducând Cuvântul lui Dumnezeu în casele lor. Mulți dintre credincioșii din Arhiepiscopia Timișoarei își exprimă bucuria și recunoștința pentru recepționarea programelor postului Radio TRINITAS al Patriarhiei Române.

Sursa: Radio TRINITAS

Comentarii Facebook


Știri recente