Arhiepiscopia Târgoviștei sprijină locuitorii din județele Buzău și Vrancea

La inițiativa, cu binecuvântarea și susținerea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, sub coordonarea Sectorului Social – Filantropic al Arhiepiscopiei Târgoviștei, s-a desfășurat, în perioada 18-24 februarie 2012, în parohiile din cele cinci protoierii ale Arhiepiscopiei Târgoviștei, o colectă, pentru locuitorii din județele Buzău și Vrancea, greu afectați de vitregiile vremii, în urma cărora s-au strâns peste 33 tone de alimente neperisabile, precum: făină, zahăr, ulei, orez, mălai, conserve, paste făinoase și apă îmbuteliată, în valoare de aproximativ 200.000 lei, după cum ne informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Acest dar al dragostei clerului și credincioșilor din Arhiepiscopia Târgoviștei va fi transportat cu sprijinul filialei Dâmbovița a Societății Naționale de Cruce Roșie, în județele amintite mai sus, iar, acolo, vor fi distribuite prin intermediul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei și a Societății Naționale de Cruce Roșie, filialele Buzău și Vrancea.

Arhiepiscopia Târgoviștei a sprijinit, săptămâna trecută, locuitorii din comuna Bălaia, jud. Buzău, și din împrejurimi, cu ajutoare, colectate de către membrii A.S.C.O.R. Târgoviște, împreună cu preoții și credincioșii din Protoieria Pucioasa, în perioada 18-22 februarie 2012, în parohiile din cuprinsul protoieriei, constând în alimente și îmbrăcăminte, însemnând 900 pachete de alimente, adică, aproximativ 5,5 tone, dar și ajutoare textile, reprezentând aproximativ 3,5 tone.

Comentarii Facebook


Știri recente