Arhiepiscopia Târgoviștei organizează o tabără pentru copii din Țibeni, Suceava

Cu binecuvântarea și prin bunăvoința Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Dr. NIFON, Arhiepiscopia Târgoviștei a sprijinit organizarea unei tabere pentru 50 de copii și însoțitorii lor, veniți din satul Țibeni, județul Suceava, localitate greu încercată de inundațiile din această vară.

După ce membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși din România – ASCOR – Filiala Târgoviște au vizitat localitatea Țibeni cu scopul acordării de ajutoare materiale colectate în județul Dâmbovița, Arhiepiscopia Târgoviștei a invitat un grup de copii să participe la o tabară care se va organiza la Cabana Diana de la Padina, în perioada 8 – 14 septembrie, în cadrul pitoresc al Bucegilor dâmbovițeni.

Organizatorii vor asigura copiilor toate condițiile pentru petrecerea unei săptămâni de neuitat. Comitetele de tineri de la Parohiile Ungureni și Valea Voievozilor vor sprijini voluntar animația copiilor pe toată perioada taberei, iar copiilor le vor fi oferite cadouri.

Prin organizarea acestei tabere pentru copiii proveniți din familiile aflate în suferință din cauza vicisitudinilor vremii, Arhiepiscopia Târgoviștei dorește să ofere un exemplu de dragoste creștină, care să le arate celor ce trec prin momente atât de grele că nu sunt singuri pe această lume, ci sunt sprijiniți prin credință și faptă, potrivit cuvintelor Mântuitorului: Întrucât ați făcut unuia dintr-acești frați ai Mei, prea mici, Mie Mi-ați făcut. (Matei 25, 40).

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei

Comentarii Facebook


Știri recente