Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit cadouri copiilor din Țibeni

Aflați în tabăra organizată, în perioada 8 – 14 septembrie, de Arhiepiscopia Târgoviștei, cei 50 de copii veniți din Țibeni, județul Suceava – localitate greu încercată de inundațiile din luna august – s-au bucurat de prezența în mijlocul lor a Pr. Adrian Rada – Consilier Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Târgoviștei, care a rostit un mesaj din partea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Dr. NIFON și a adus daruri, constând în accesorii și rechizite necesare la început de an școlar, treninguri și articole sportive, oferite cu generozitate de Ierarhul locului și Arhiepiscopia Târgoviștei.

Copiii s-au bucurat, în mod deosebit, de excursia cu telecabina pe platoul Bucegilor, unde au vizitat Babele, Sfinxul, Vârful Omu, Crucea de pe Caraiman și au admirat priveliștea deosebită a peisajului montan.

De asemenea, vizitele la Mânăstirea Peștera Ialomicioarei și Peștera Ialomicioarei au amintit copiilor despre frumusețea creației lui Dumnezeu în acest loc binecuvântat al Dâmboviței.

BIROUL DE PRESĂ

AL ARHIEPISCOPIEI TRGOVIȘTEI

Comentarii Facebook


Știri recente