Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, la o relansare în spațiul virtual al Internetului

Mântuitorul Hristos ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să luminăm cu faptele noastre credința cea adevărată dăruită nouă de la Sfântul Botez și s-o ducem mai departe în lume. O altă poruncă a Mântuitorului nostru este sa căutăm și să aflăm, cu alte cuvinte să nu fim ignoranți în știința de carte.

În acest context se înscrie și inițiativa de îmbunătățire a paginii de Internet a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților care vine în întâmpinarea nevoilor curente de informație ortodoxă online, atât ale credincioșilor eparhiei noastre, cât și ale slujitorilor Sfântului Altar, nu în ultimul rând din dorința firească de a alinia și ridica informația electronică de specialitate la standardele impuse de redeschiderea Bisericii Ortodoxe Române, pe plan local și internațional, fenomen vizibil de câțiva ani încoace.

Pagina web a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților îmbina actualitatea, utilul si plăcutul într-un întreg de conținut dinamic, atractiv, ușor de navigat, structurat pe secțiuni, cu informația la zi, diversificată pe sectoare de activitate: administrativ, economic, filantropic, agenda IPS Pimen, știri și, în curând, un canal TV ortodox online (aflat actualmente în teste) cu secvențe din activitatea Întâistătătorului locului și din evenimentele inițiate de Arhiepiscopie.

Site-ul nostru se adaugă așadar în mănunchiul virtual al Bisericii Ortodoxe Române, alături de alte proiecte similare din țară și străinătate, din mapamondul ortodox rusesc sau grecesc, la care sperăm să ne aliniem curând și, dacă paginile web de specialitate sunt întreținute de informaticieni calificați, pagina sfintei noastre Arhiepiscopii este actualizată și întreținută de un absolvent de științe umaniste, masterand în Istorie.

Pagina de Internet a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților poate fi consultată la adresa: www.arhiepiscopiasucevei.ro

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…