Arhiepiscopia Romanului și Bacăului este alături de persoanele afectate de inundații

Peste 150 000 lei s-au strâns în urma apelului la solidaritate cu persoanele afectate de inundații lansat de Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, informează Radio TRINITAS. Banii strânși în Bisericile și Mănăstirile eparhiei vor fi folosiți la construcția de case, la achiziționarea de materiale de construcții sau la cumpărarea unor produse electrocasnice pentru familiile sinistrate.

Mai multe informații aflăm de la părintele Constantin Gherasim, inspector pe probleme de tineret și mass-media al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului: „S-a reușit colectarea unor sume de bani ce vor fi utilizate în vederea construirii de case pentru familiile afectate de inundații și rămase fără adăpost. De asemenea, banii vor fi folosiți pentru efectuarea unor reparații, achiziționarea de materiale de construcții, precum și pentru cumpărarea de aparate electrocasnice”.

Părintele inspector eparhial Constantin Gherasim a mai adăugat că tot în sprijinul familiilor afectate de inundații vor fi folosiți și cei 100 000 lei, repartizați eparhiei în urma Permanenței Consiliului Național Bisericesc din 5 august 2010.

Comentarii Facebook


Știri recente