Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a Vadului, Feleacului si Clujului organizeaza in perioada 26 aprilie – 1 mai manifestarea ‘Zilele Radio Renasterea’.

Evenimentul organizat cu prilejul implinirii a 5 ani de emisie la Radio ‘Renasterea’ va cuprinde colocvii avand ca tema principala radio-ul crestin, spectacole pentru toate categoriile de ascultatori si recitaluri muzicale.

Ieri, 26 aprilie a.c., a fost Ziua Portilor Deschise. Astazi se va desfasura o intalnire cu reprezentanti ai radio-urilor ortodoxe din Romania, sub genericul ‘Radio-ul Crestin Ortodox’ – 6 ani de activitate – cati ani a implinit Radio Trinitas, cel mai ‘vechi’ post de radio ortodox din Romania, primul de acest gen. Miercuri, 28 aprilie a.c., va avea loc o intalnire cu reprezentantii radio-urilor din Cluj-Napoca, un spectacol pentru adolescenti sub genericul ‘Pururi Tanar’ si un spectacol sustinut de Ioan Bocsa.

Joi, 29 aprilie a.c., se va desfasura Recitalul poetilor clujeni, dar si un spectacol folcloric intitulat – ‘Acasa la crestini’.

Vineri, 30 aprilie a.c., va avea loc Spectacolul aniversar ‘Radio Renasterea (5 ani de emisie)’ la Opera Nationala din Cluj, iar ziua de Sambata, 1 mai 2004, va incepe cu Sfanta Liturghie Arhiereasca ce se va oficia la Paraclisul Seminarului Teologic Ortodox, cu participarea Inalt Prea Sfintitului Arhiepiscop Bartolomeu Anania, dupa care se va face o sfestanie la sediul Radio Renasterea, moment in care se va face si lansarea emisiei acestui post de radio pe Internet.

Comentarii Facebook


Știri recente