Arhiepiscopia Craiovei face apel la solidaritate creștină pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundații

Urmând îndemnul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, de a veni în sprijinul persoanelor afectate de inundațiile din Moldova și Maramureș, Arhiepiscopia Craiovei adresează un apel de suflet tuturor credincioșilor din eparhie la solidaritate crestină , pentru alinarea durerilor semenilor nostri aflati în suferință, prin realizarea unei colecte în bani.

Astfel, în zilele de 6, 10 și 15 august a.c., la finalul slujbelor Sfintelor Liturghii, preoții parohi din Arhiepiscopia Craiovei (județele Dolj și Gorj), vor îndemna credincioșii să facă donații în bani, cu scopul de a contribui la sprijinirea semenilor noștri afectați de revărsările de ape.

De asemenea, persoanele fizice sau juridice care doresc să răspundă acestei chemări de suflet, pot face donații și în contul: RO85 RNCB 0134 0415 7038 0002, deschis de Arhiepiscopia Craiovei la BCR Craiova.

Fie ca Bunul Dumnezeu să răsplătească cu binecuvântările sale pe toți cei care vor contribui la această acțiune umanitară de ajutorare a fraților noștri aflați în suferință!

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei

Persoană de contact: Gheorghe Cioiu, tel. 0754 031 861

Comentarii Facebook


Știri recente