Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, alături de persoanele aflate în dificultate

În această perioadă Sectorul Social Misionar din cadrul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, desfășoară programul intitulat „Hristos – bucuria tuturor”. Acesta are ca scop împărțirea de ajutoare celor ce se află în situații dificile și resimt lipsa unui mediu familial. Ieri, 23 decembrie 2009, prin acest program au fost împărțite pachete persoanelor vârstnice din Căminul „Alecu Bagdad” din municipiul Râmnicu Sărat. Nu au fost uitați nici copiii cu dizabilități. Din dispoziția Chiriarhului, tot astăzi, s-au făcut daruri celor cu deficiențe de vedere și de auz, informează TRINITAS TV.

În această perioadă activități misionar filantropice au mai desfășurat Parohiile „Sfânta Treime” și „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, ambele din Buzău, dar și Asociația „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Focșani, care asistă la domiciliu, bătrâni singuri cu posibilități materiale reduse.

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Timotei Prahoveanul amintește că mai sunt oameni care nu trăiesc doar pentru ei: „Aceasta este slujirea”

Reflectând la textul biblic al zilei, Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, le-a spus credincioșilor prezenți duminică la Catedrala Patriarhală că există încă oameni care slujesc aproapelui după îndemnul Mântuitorului Iisus Hristos. „Din…