Arhiepiscopia Bucureștilor a oferit cadouri și a organizat programe artistice pentru sute de copii cu ocazia Zilei Copilului

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Arhiepiscopia Bucureștilor a oferit pachete cu dulciuri, rechizite școlare sau jucării și a organizat programe artistice pentru sute de copii. Reprezentanții Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei au împărțit cadouri pentru peste 100 de elevi ai Școlii Generale numărul 97 din București, care au participat la un concurs tematic dedicat Zilei Copilului.

De asemenea, aproximativ 67 de copii aflați în grija Direcției de Protecție a Copilului din Sectorul 3 au primit pachete cu dulciuri, rechizite și produse igienico-sanitare.

Mai multe informații despre această acțiune filantropică a oferit pentru Radio TRINITAS, Elena Costeleanu, inspector social al Arhiepiscopiei Bucureștilor: „Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat două evenimente. Unul a avut loc la sediul nostru în strada Piscului nr. 1 unde o sută de copii au participat la eveniment. Serbarea organizată de ei a oferit un program artistic cu scenete, cântece, poezii și dansuri. La finalul serbării copiii au primit cadouri din partea noastră și au constat în dulciuri, jucării, sucuri și rechizite. Copiii de la Direcția pentru Protecția Copilului au primit și ei cadouri”.

Comentarii Facebook


Știri recente