Arhiepiscopia Bucureștilor a editat calendarul-agendă pentru anul 2011

La Editura „Cuvântul Vieții” a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a apărut calendarul creștin-ortodox tip agendă, pentru anul 2011, informează TRINITAS TV. Și în acest an, textul oficial, aprobat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române este tipărit în condiții grafice deosebite, pe o hârtie de foarte bună calitate.

„Calendarul-agendă prezintă rugăciunile începătoare, calendarul creștin-ortodox pentru anul 2011 și partea administrativă a Arhiepiscopiei Bucureștilor și a Patriarhiei Române. Pe copertă se prezintă macheta Catedralei Mântuirii Neamului, iar pe revers mesajul ‘Ajutorul tău pentru Catedrala Mântuirii Neamului’ și conturile unde pot fi depuse donațiile. Pe interior, coperta pe pagina 2 prezintă icoana Botezului Domnului, iar pe coperta 4, magazinele Arhiepiscopiei Bucureștilor”, a spus părintele Radu Mișu, Consilier în cadrul Sectorului Cultural și Relații cu Mass-media al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Calendarul creștin-ortodox tip agendă, pentru anul 2011, va fi distribuit prin intermediul protoieriilor tuturor parohiilor și mănăstirilor de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…