Aproape un milion de pelerini din toata tara s-au inchinat la moastele facatoare de minuni ale Sfintei Cuvioasei Parascheva,

Aproape un milion de pelerini din toata tara s-au inchinat la moastele facatoare de minuni ale Sfintei Cuvioasei Parascheva, slujba religioasa de marti de la Catedrala Mitropolitana din Iasi fiind oficiata de Arhiepiscopul Hristodoulos al Atenei si al intregii Grecii si de Inalt Prea Sfintitul Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

‘Imi doresc ca Romania sa intre cit mai repede in Uniunea Europeana pentru ca, impreuna cu Biserica Ortodoxa Romana, sa promovam valorile noastre si in special pe cele ale ortodoxiei’, a afirmat, in predica sa, Prea Fericitul Arhiepiscop Hristodoulos. Pentru credinciosii care nu au putut ajunge la Catedrala Mitropolitana la Hramul Sfintei Parascheva, Mitropolia Moldovei si Bucovinei a oferit si o alta varianta a pelerinajului, respectiv cel virtual. Credinciosii pot obtine si o diploma de pelerin virtual la adresa http://sfparascheva.mmb.ro printr-un simplu click pe sectiunea e-carduri. Credinciosii nu trebuie decit sa tasteze numele lor si adresa de e-mail la care le vor fi trimise diplomele si in mai putin de cinci minute pot deveni pelerini virtuali.

Sfanta Parascheva este cea mai populara dintre toti sfintii ale caror moaste se afla pe teritoriul Romaniei si sute de biserici din Romania ii sint inchinate.

Comentarii Facebook


Știri recente