Apel umanitar pentru Parohia Sfântul Gheorghe – Deltă din Episcopia Tulcii

Preasfințitul Visarion, Episcopul Tulcii, a făcut un apel umanitar către credincioșii ortodocși să-i sprijine pe frații lor din Parohia ‘Sfântul Gheorghe’ – Deltă pentru a-și reconstrui biserica, distrusă de un incendiu.

‘Prin intermediul postului de radio TRINITAS facem un apel călduros către toți credincioșii din țara noastră și din străinătate dacă pot să ajute financiar această parohie, greu încercată în urma incendiului, pentru restaurarea bisericii. La nivel local, în următoarele duminici, în cuprinsul tuturor parohiilor și mănăstirilor din Episcopia Tulcii se va organiza o colectă pentru a se oferi credincioșilor posibilitatea de a veni în ajutorul fraților lor aflați în suferință’, a spus Preasfințitul Părinte Visarion, după cum informează Radio TRINITAS.

Cei care doresc să-i sprijine pe credincioșii din Delta Dunării pot face donații în bisericile din Episcopia Tulcii sau în contul deschis de eparhie la Banca Comercială Română.

În urma incendiului turla Bisericii ‘Sfântul Gheorghe’ – Deltă s-a prăbușit, iconostasul a ars și multe bunuri de patrimoniu nu au putut fi salvate. Comuna Sfântul Gheorghe – Deltă este o localitate izolată în Delta Dunării, aflată la 40 de kilometri est de Tulcea.

Comentarii Facebook


Știri recente