Anul omagial 2011 în 600 de știri pe basilica.ro

La inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în ședința de lucru din 6 iulie 2010, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a hotărât ca anul 2011 să fie Anul omagial al Sfântului Botez și al Sfintei Cununii în Patriarhia Română.

Astfel, în anul 2011 în Patriarhia Română au fost organizate conferințe pastoral-misionare, colocvii teologice, dezbateri și seri duhovnicești despre Tainele Sfântului Botez și Sfintei Cununii.

De asemenea, la Conferința pastoral-misionară semestrială din primăvara anului 2011 s-a tratat tema ‘2011 – Anul omagial al Sfântului Botez și al Sfintei Cununii în Patriarhia Română’. Totodată, în toamna anului 2011, la Palatul Patriarhiei a avut loc o ședință solemnă a Sfântului Sinod cu tema ‘2011 – Anul omagial al Sfântului Botez și al Sfintei Cununii în Patriarhia Română’.

Toate aceste evenimente din Biserica Ortodoxă Română au fost mediatizate prin postarea a 600 de știri referitoare la cele două Sfinte Taine pe site-ul www.basilica.ro al Agenției de știri Basilica a Patriarhiei Române.

Comentarii Facebook


Știri recente