Aniversari de ierarhi

Inalt Prea Sfintitul Daniel – Mitropolitul Moldovei si Bucovinei a trimis mesaje de felicitare Inalt Prea Sfintitului Bartolomeu Anania – Arhiepiscop al Vadului, Feleacului si Clujului, care astazi implineste varsta de 84 de ani si Prea Sfintitului Dr.Casian Craciun – Episcopul Dunarii-de-Jos care implineste 50 de ani.

La Catedrala Arhiepiscopala din Cluj, Inalt Prea Sfintitul Bartolomeu – Arhiepiscop al Vadului, Feleacului si Clujului a savarsit in aceasta dimineata Sfanta Liturghie inconjurat de cei doi episcopi vicari si de un sobor de preoti si diaconi. In incheiere a fost oficiata o Slujba de Te-Deum.

Si Prea Sfintitul Dr. Casian Craciun – Episcopul Dunarii-de-Jos a oficiat astazi la Catedrala Episcopala din Galati Slujba Sfintei Liturghii, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi.

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel despre cutremurul din Turcia și Grecia. Mesaj de solidaritate adresat Patriarhului Ecumenic

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și-a exprimat durerea față de pierderile suferite de Grecia și Turcia în urma cutremurului produs vineri. Preafericirea Sa a transmis un mesaj de solidaritate, adresat Patriarhului Ecumenic Bartolomeu: Sanctităţii Sale Bartolomeu…