Aniversări ale activităților sociale la Arad

Astăzi, 24 februarie, se împlinesc trei ani de când în Arad, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, programul „Masa Bucuriei”, inițiat de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, se desfășoară în folosul credincioșilor nevoiași, a precizat părintele Mircea Bupte.

Totodată, în aceste zile Cantina „Sfântul Ierarh Nicolae” a Arhiepiscopiei Aradului împlinește cinci ani de funcționare, serviciile oferite celor peste 80 beneficiari zilnic fiind în măsură să aducă liniște, pace și un dram de siguranță în viețile vârstnicilor singuri, ale familiilor cu mulți copii, ale mamelor care-și cresc singure pruncii. Cu această ocazie, la sediul cantinei a fost oficiată, astăzi, în prezența Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, o slujbă de mulțumire.

Înaltpreasfinția Sa a mulțumit tuturor celor implicați în slujirea, prin Biserică, a nevoiașilor. De asemenea, Înaltpreasfințitul Părinte Timotei a îndemnat la mai multă solidaritate și înțelegere a situațiilor dificile pe care le traversează unii semeni.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…