Ambasadori în vizită la Curtea de Argeș

40 de ambasadori acreditați la București, aflați în țara noastră într-o vizită de documentare organizată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, au vizitat astăzi, 15 octombrie, principalele obiective turistice din Curtea de Argeș. Oaspeții au fost întâmpinați de reprezentanți ai Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului și ai diferitelor instituții centrale și locale, informează TRINITAS TV.

„Au vizitat, mai întâi, Biserica Domnească de care se leagă istoria înființării primei Mitropolii a Țării Românești și au venit și au văzut cu aceeași dragoste, Mănăstirea Curte de Argeș. De asemnea, au mers și s-au închinat la moaștele Sfintei Muceniție Filoteia, au vizitat Sala Manole și au fost impresionați de legenda Meșterului Manole”, a spus părintele conf. univ. dr. Nicolae Brânzea, Vicar eparhial al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Până duminică diplomații vor mai vizita și alte obiective turistice din județele Sibiu și Brașov. Scopul vizitelor este promovarea potențialului turistic al României.

Comentarii Facebook


Știri recente