Alege Școala! în Arhiepiscopia Râmnicului

Copiii din parohiile râmnicene Troianu și Gorunești au fost premiați la finele săptămânii trecute, în cadrul proiectului patriarhal ‘Alege Școala!’, la etapa pe protopopiat, informează Ziarul Lumina, Ediția de Oltenia.

În mijlocul tinerilor au fost fost prezenți preoții parohi și membrii consiliilor parohiale care au apreciat activitatea și implicarea acestora. La Parohia Gorunești, după săvârșirea Sfintei Liturghii și a Sfântului Maslu, în prezența a numeroși credincioși, în frunte cu autoritățile locale reprezentate de primarul orașului, consilieri județeni și locali, dar și de profesori, învățători, educatori și psihologi, copiii au primit diplome și cadouri, fiind felicitați de întreaga comunitate.

În Parohia Troianu, la sfârșitul Sfintei Liturghii, preotul Mihail Pretorian, inspector de catehizare parohială în cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, i-a premiat pe copiii care au participat la Concursul național de creație ‘Alege școala!’. Alături de preotul paroh Florin Mihael Popa, preotul inspector le-a oferit celor mici diplome și rechizite școlare.

Comentarii Facebook


Știri recente