Ajutorul tău pentru Catedrala Mântuirii

Pentru prima dată, Patriarhia Română, prin Fabrica de lumânări „Făclia Sfinților Români” a Arhiepiscopiei Bucureștilor, pune la dispoziția credincioșilor candele din parafină.

Compoziția acestei candele este din parafină, are și un amestec de ulei din palmier care este ecologic și are și o aromă de miere de albine. Este un model special în comparație cu ce se găsește pe piață, în primul rând pentru că are o culoare specifică cultului bisericesc și anume culoarea ca ceara. În al doilea rând are un capac special care este înregistrat la OSIM. Aici avem Crucea Patriarhiei, crucea stilizată și pe capac se află tot crucea patriarhiei. Eticheta are câteva instrucțiuni de folosire”, a arătat Arhid. Maxim Țifui, directoru fabricii de lumânări „Făclia sfinților români”,

O parte din profitul obținut prin comercializarea acestor candele va fi direcționat pentru Catedrala Mântuirii Neamului.

„Fiecare credincios prin cumpărarea acestei candele contribuie la construirea Catedrale Mântuirii Neamului. Sperăm ca anul acesta să mai scoatem un model mediu care să aibă timpul de ardere de trei zile și un model mare care să dureze ca timp de ardere o săptămână”, a mai menționat Arhid. Maxim Țifui.

Candelele pot fi achiziționate de la pangarele lăcașurilor de cult și costă 3 lei.

Comentarii Facebook


Știri recente