„Ajutorul sfinților pentru vindecarea bolnavilor”

Pacienții și cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” din Galați s-au închinat astăzi, 24 noiembrie, la moaștele Sfântului Apostol Andrei și la cele ale Sfântului Nectarie Taumaturgul, aduse de la Catedrala arhiepiscopală a Dunării de Jos, informează TRINITAS TV. Un sobor de preoți a oficiat Taina Sfântului Maslu în incinta Spitalului, rugându-se pentru sănătatea celor aflați în suferință. Manifestările fac parte din programul „Ajutorul sfinților pentru vindecarea bolnavilor” desfășurat cu ocazia pomenirii ocrotitorului orașului Galați, Sfântul Apostol Andrei.

„Mulțumim lui Dumnezeu pentru faptul că prin sfinții Săi aduce ajutor, binecuvântare și alinarea de suferință pentru cei ce temporar trec prin această instituție”, a spus Pr. Cons. Ionel Rotaru de la Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

După slujbă, preoții au mers cu icoana Sfântului Nectarie și cu sfintele moaște la saloanele bolnavilor, împărțind tuturor bolnavilor iconițe cu Nașterea Domnului și cărți de rugăciune.

La începutul săptămânii viitoare credincioșii din Arhiepiscopia Dunării de Jos își vor cinsti ocrotitorul, pe Sfântul Apostol Andrei, cel Întâi Chemat.

Comentarii Facebook


Știri recente