Ajutor pentru copiii de la Centrul Sfânta Sofia din Capitală

Copiii beneficiari ai Centrului de zi „Sfânta Muceniță Sofia” al Parohiei Scaune din Capitală au nevoie de rechizite pentru școală! Copiii au primit în ultimele luni, cu sprijinul unei fundații din Capitală, peste 200 de cărți.

‘În continuare este nevoie de fondul de carte pe care noi intenționăm să-l îmbogățim. Dacă sunt doritori care vor să ne și viziteze îi rugăm să ne contacteze. Noi am început activitatea și în continuare copiii au nevoie de rechizite școlare și de tot ceea ce este nevoie pentru a pune într-un ghiozdan atunci când se pleacă la drum într-un nou an școlar’, a declarat pentru TRINITAST TV, Elena Costeleanu, coordonator în cadrul Centrului de zi „Sfânta Muceniță Sofia”.

Centrul „Sfânta Sofia” oferă celor 25 de copii servicii de consiliere educațională și post-educațională, în vederea prevenirii abandonului școlar, precum și servicii de consiliere socială, psihologică și medicală.

Centrul de zi pentru copii „Sf. Muceniță Sofia” funcționează în cadrul Sectorului Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente