Ajutor oferit de preoții și credincioșii din Protopopiatul Tecuci pentru construirea digului de protecție la Galați

Preoții și credincioșii din Protopopiatul Tecuci s-au alăturat astăzi, 6 iulie, jandarmilor și voluntarilor pentru construirea digului de protecție de la Galați. Digul are rolul de a-i proteja pe cei 7000 de locuitori din partea situată în vale a orașului.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Gheorghe Joghiu, protopop de Tecuci: „Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Casian al Dunării de Jos, din Protoieria Tecuci 12 preoți alături de 40 de voluntari se află de dimineață la Galați unde împreună cu jandarmii și militarii contribuim la realizarea digului pentru a fi proteja orașul și șantierul naval de viitura care se anunță. Am venit pentru a participa la această activitate, întrucât credincioșii din Tecuci au trecut prin două importante revărsări de ape în anii 2005 și 2006, știind ce înseamnă lupta cu apele”.

La rândul ei, Arhiepiscopia Dunării de Jos continuă să asigură mesele de prânz și seară pentru jandarmii, militarii și voluntarii veniți din toată țara, care încearcă să salveze orașul Galați de furia apelor.

Comentarii Facebook


Știri recente