Ajutoare pentru sinistratii din judetul Buzau din partea PS Epifanie

Zeci de familii afectate de inundatiii din localitatile Chirlesti si Siriu – jud. Buzau au primit ajutoare financiare din partea Prea Sfintitului Epifanie – Episcopul Buzaului si Vrancei.

Prea Sfintitul Epifanie a vizitat cele doua localitati afectate de inundatii pentru a constata pagubele provocate de ploile abundente si pentru a-i incuraja pe oameni, astfel incat acestia sa-si reia viata in conditii normale.

Mai multe detalii despre aceste actiuni ale Prea Sfintitului Epifanie ne-a oferit Parintele Costica Panaite – Consilier cultural al Episcopiei Buzaului si Vrancei: ‘Prea Sfintitul Parinte Epifanie – Episcopul Buzaului si Vrancei a pus in lucrare virtutea dragostei crestine si cea a milosteniei care izvoraste din aceasta. In ziua de joi, 18 mai a.c., Prea Sfintitul Episcop Epifanie s-a deplasat in satul Chirlesti – Parohia Valea Lupului, Protoieria Patarlagele, jud. Buzau, pentru a se incredinta personal de pagubele provocate de alunecarile de teren in urma inundatiilor din ultima vreme, cu scopul de a acorda ajutoare materiale si financiare familiilor care au avut de suferit, cat si pentru a incuraja pe credinciosii din zona respectiva. In ziua de 19 mai a.c., Prea Sfintitul Epifanie a fost prezent in localitatea Siriu unde unele gospodarii ale credinciosilor au avut de suferit din cauza alunecarilor de teren in urma inundatiilor.’

Comentarii Facebook


Știri recente