Ajutoare pentru sinistrații din Buzău și Vrancea

Căderile de zăpadă de săptămâna trecută continuă să afecteze mai multe localități din țară. Potrivit datelor Ministerului Administrației și Internelor, zeci de drumuri județene sunt încă închise și peste 20 de localități sunt, în continuare, izolate.

Pentru a veni în sprijinul celor sinistrați, în toate eparhiile Patriarhiei Române, atât din țară, cât și din străinătate, au fost organizate colecte constând în bunuri, bani, alimente neperisabile și medicamente.

După cum informează TRINITAS TV, din partea Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților au ajuns, astăzi, 20 februarie 2012, în zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău și Vrancea 12 tone de cartofi, adunate din comunele Mălini și Marginea, precum și lemne de foc și pachete de alimente de strictă necesitate.

Un sprijin important în acțiunea umanitară l-a dat Asociația Sportivă MC North Gang Riders Suceava, care a ajutat la strângerea, transportarea și distribuirea celor strânse de la bucovineni.

Ajutoarele, adunate din cele două comune bucovinene, au fost distribuite cu ajutorul preoților și credincioșilor din comunităților afectate.

Comentarii Facebook


Știri recente