Ajutoare pentru familiile afectate de inundații din parte Protopopiatului Urziceni din Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Biroul de Asistență Socială din cadrul Protoieriei Urziceni, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, a organizat o colectă la nivelul Municipiului Urziceni pentru ajutorarea sinistraților atât de greu încercați de capriciile vremii. Astfel, cu ajutorul enoriașilor s-a colectat îmbrăcăminte în valoare totală de 4 000 lei care a fost predată la Școala „Ion Heliade Rădulescu” din Urziceni, deoarece în această instituție a fost organizat un punct de colectare a ajutoarelor pentru sinistrați, informează Toma Adriana Mariana, Asistent social în cadrul Protoieriei Urziceni.

Ajutoarele au fost transportate mai departe cu ajutorul unui tir către sinistrații din localitatea Roman, județul Neamț, unde au fost preluate de către angajații Inspectoratului pentru situații de urgență spre a fi distribuite. De asemenea, la nivelul parohiilor arondate Protoieriei Urziceni s-au realizat colecte atât în produse, cât și în bani. Sumele colectate au fost virate în contul deschis de Patriarhia Română pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundații.

Comentarii Facebook


Știri recente