Ajutoare de Ziua Copilului din partea Episcopiei Covasnei si Harghitei

Cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, Episcopia Covasnei si Harghitei a donat Gradiniei ‘Floare de Colt’ din orasul Balan o suma importanta de bani.

Banii donati Gradiniei ‘Floare de Colt’ – Balan vor fi folositi pentru organizarea unor manifestari deosebite prilejute de Ziua Copilului, precum si pentru oferirea unor daruri celor 217 copii inscrisi la aceasta Gradinita.

Copiii si tinerii din institutiile de invatamant din orasul Balan, aflat in judetul Harghita, au fost in permanenta in grija Prea Sfintitului Ioan – Episcopul Covasnei si Harghitei care le-a oferit in dese randuri sprijin financiar care a constat in rechizite scolare si alimente.

Prea Sfintitul Ioan – Episcopul Covasnei si Harghitei ne-a vorbit despre sprijinul oferit copiilor de pe raza Eparhiei Covasnei si Harghitei: ‘Am fost interesat indeosebi de gradinitele si scoli. In mai multe randuri, am distribuit elevilor din scoli, cu ajutorul profesorilor de Religie, alimente. Astazi, mai multor educatoare le-am oferit bani pentru a face din aceasta zi o sarbatoare pentru copii. La Balan, inca de ieri am dat niste bani in vederea organizarii unei serbari mai deosebite pentru copii, tocmai pentru ca acestia sa poata simti ca este o sarbatoare a lor.’

Prea Sfintitul Episcop Ioan a transmis si un mesaj cu prilejul Zilei Internationale a Copiilor, care astazi este sarbatorita si in Romania: ‘Mesajul catre copii este: Sa va ascultati parintii si sa-L ascultati pe Dumnezeu! De asemenea, sa va ascultati educatorii, invatatorii si profesorii care va doresc tot binele!

Comentarii Facebook


Știri recente