Adunarea Tinerilor Creștini Ortodocși din Mitropolia Moldovei și Bucovinei, la final

A III-a ediție a „Adunării Tinerilor Creștini Ortodocși din Mitropolia Moldovei și Bucovinei”, de la Nemțișor, a ajuns, astăzi, 29 iulie 2012, la final.

În ultima zi a întâlnirii, în mijlocul tinerilor s-a aflat Mitropolitul Ortodox Român al Germaniei, Europei Centrale și de Nord, Înaltpreasfințitul Părinte Serafim, care le-a vorbit despre rugăciune și responsabilitate.

‘La final, am avut o sesiune de impresii în cadrul căreia majoritatea participanților și-au exprimat dorința de a mai participa și la anul la această tabără. În fiecare zi am avut slujbă arhierească, a fost organizat și un pelerinaj. Înaltpreasfințitul Părinte Serafim a vorbit despre rugăciune și despre modul cum ea trebuie făcută’, a declarat pentru Radio TRINITAS, părintele protosinghel Nicodim Petre, Coordonatorul compartimentului Asociații de tineret din cadrul Sectorului de misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

La tabăra din acest an, de la Nemțișor, au participat tineri din județele Moldovei, din Dobrogea, Basarabia, Ucraina și Franța.

Comentarii Facebook


Știri recente