Adunarea generală a Societății Ortodoxe Naționale a Femeilor Române din Craiova

Sala de festivități a Căminului preoțesc „Renașterea” a găzduit ieri seară, 14 martie, Adunarea generală a Societății Ortodoxe Naționale a Femeilor Române din Craiova. La eveniment a fost prezent și Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei.

Înaltpreasfinția sa a oferit detalii pentru TRINITAS TV: „Este un moment de bilanț, de rememorare a activităților pe care SNFOR din Craiova le-a îndeplinit cu ajutorul lui Dumnezeu și cu rugăciunile Maicii Domnului în anul 2009. Activitatea a fost foarte bogată, cu realizări multiple pe toate planurile atât social, cât și cultural”.

Lucrările Adunării generale au fost îmbinate cu momente artistice dedicate femeii, momente susținute de un grup de tineri de la Penitenciarul de Minori și Tineri din Craiova. De asemenea, tinerii privați de libertate au oferit tuturor doamnelor prezente mărțișoare confecționate de ei.

Grupul vocal „Renașterea” al Societății Ortodoxe Naționale a Femeilor Române din Craiova a susținut în finalul întrunirii un concert de cântece religioase.

Comentarii Facebook


Știri recente