Adunarea generală a membrilor CAR din Mitropolia Olteniei

Astăzi, 2 aprilie a.c., începând cu ora 10:00, în sala de festivități a Căminului preoțesc „Renașterea” din Craiova, s-au desfășurat, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Irineu, lucrările Adunării generale anuale a membrilor Casei de Ajutor Reciproc (CAR), personal clerical și neclerical, din cadrul Mitropoliei Olteniei.

Au participat reprezentanți ai protoieriilor din toate eparhiile sufragane Mitropoliei Olteniei, respectiv Episcopia Râmnicului, Episcopia Severinului și Strehaiei, Episcopia Slatinei și Arhiepiscopia Craiovei. Cu acest prilej au fost prezentate: Darea de seamă și Raportul anual pentru 2008, și a fost aprobat Planul financiar pe anul 2009. În urma dezbaterilor, s-au supus la vot și s-au aprobat: cotizația lunară, ajutorul mutual pentru fiecare membru, precum și cuantumul împrumutului pentru anul 2009.

Sursa: m-ol.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Zilele Şaguniene se mută anul acesta în online  

Manifestările culturale dedicate Sfântului Andrei Şaguna, intitulate sugestiv Zilele Şaguniene, se desfăşoară anul acesta exclusiv online, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentele au început sâmbătă, 21 noiembrie, prin anunţarea clericilor şi mirenilor rămaşi în cursa…