Adunarea generală a membrilor CAR din Arhiepiscopia Râmnicului și a Episcopiei Slatinei

Adunarea generală anuală a membrilor Casei de Ajutor Reciproc (CAR) a clerului și salariaților bisericești din Arhiepiscopia Râmnicului și a Episcopiei Slatinei și Romanațilora avut loc joi, 17 februarie. Întâlnirea s-a desfășurat în sala de ședințe a Complexului Spiritual-Cultural ‘Sfântul Antim Ivireanul’, din incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, informează ‘Ziarul Lumina’, Ediția de Oltenia.

În cadrul ședinței au fost stabilite cotizația lunară și ajutorul mutual pentru fiecare membru, ajutorul în cazul unor boli grave sau pentru deces, precum și cuantumul împrumutului pe anul 2011. Au fost prezentate activitățile CAR, contul de gestiune și bilanțul gestionar pe anul 2010, precum și planul financiar pentru anul 2011.

Referitor la hotărârile luate în cadrul adunării, părintele Emanoil Nețu, președintele CAR-ului, a subliniat: ‘Noi, membrii din comitetul de conducere ai CAR, ne-am străduit să întâmpinăm soluționările, să rezolvăm cererile membrilor în ceea ce privește acordarea împrumuturilor, a ajutoarelor de deces și a ajutoarelor de boală. La modul general, activitatea noastră s-a desfășurat în bune condiții, cererile membrilor noștri fiind onorate la timp. Sperăm ca și în cursul acestui an activitatea CAR Vâlcea să fie din ce în ce mai laborioasă pentru a veni în întâmpinarea dorințelor

colaboratorilor noștri’

Comentarii Facebook


Știri recente