Adunarea generală a Federației „Filantropia”

O nouă adunare generală a Federației „Filantropia” va avea loc mâine, 15 aprilie, la Iași. Pe ordinea de zi se va afla, printre altele, raportul de activitate și bilanțul financiar pentru anul 2009.

Mai multe informații cu privire la această adunare a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Dorel Moțoc, consilier patriarhal – Sectorul social-filantropic: „Pe ordinea de zi avem o serie de propuneri și perspective pentru îmbunătățirea și dezvoltarea aspectelor legate de obiectivele cuprinse în Statutul Federației, dar în același timp avem și unele chestiuni de discutat în ceea ce privește dezvoltarea a domeniului ONG în cuprinsul eparhiilor în lumina ultimelor hotărâri ale Sfântului Sinod”.

Federația „Filantropia” și Sectorul social – filantropic al Patriarhiei Române, în colaborare cu alți parteneri, derulează o serie de proiecte cu finanțare europeană.

Federația „Filantropia” este o organizație privată non-profit, care funcționează cu binecuvântarea Sfântului Sinod. Federația reunește treisprezece din cele mai active ONG-uri care lucrează cu binecuvântarea și în parteneriat cu Patriarhia Română, în domeniul social.

Comentarii Facebook


Știri recente