Adunarea Generală a Asociației Vasiliada a Mitropoliei Olteniei

În sala de festivități a Arhiepiscopiei Craiovei s-a întrunit Adunarea Generală a Asociației „Vasiliada”, ONG patronat de Mitropolia Olteniei. Pe ordinea de zi a figurat prezentarea Dării de seamă privind activitatea desfășurată în anul 2010, aprobarea raportului financiar și a bugetului previzionat pentru 2011, prezentarea și aprobarea strategiei și a obiectivelor pentru anul în curs.

„Dintre aceste obiective aș menționa pe câteva. Unul dintre ele este dezvoltarea în cadrul Asociației Vasiliada a unui departament de formare profesională pentru adulți în care Vasiliada va avea rolul de a furniza programe de formare profesională calificate, persoanelor interesate de acest lucru. De asemenea, în anul 2011 marcăm un moment foarte important din viața Asociației Vasiliada și anume împlinirea a 10 ani de activitate”, a spus părintele consilier Adrian Stănulică, Director executiv al Asociației Vasiliada, după cum informează TRINITAS TV.

Principala activitate a Asociației „Vasiliada” o reprezintă oferirea de servicii sociale persoanelor, familiilor, grupurilor sociale și comunităților aflate în situații de dificultate sau generatoare de marginalizare socială.

Comentarii Facebook


Știri recente