Adunarea Eparhială a Episcopiei Giurgiului

La Centrul eparhial pentru copii și tineret „Sfântul Ioan Valahul” din incinta sediului administrativ al Episcopiei Giurgiului, au avut loc astăzi, 7 februarie, lucrările Adunării Eparhiale. Deschiderea lucrărilor a fost precedată de oficierea Sfintei Liturghii și a unei slujbei de Te Deum. Ședința a fost prezidată de Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului.

„În cadrul lucrărilor prezidate de către Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului a fost prezentată activitatea desfășurată în parohiile și mănăstirile din cuprinsul eparhiei Giurgiului, din punct de vedere organizatoric, administrativ, pastoral, cultural, învățământ teologic, social-filantropic, patrimoniu bisericesc, viața monahală, activitate editorială, restaurări și construire de noi lăcașuri de cult”, a spus părintele Gabriel Chirculean, Consilier Cultural al Episcopiei Giurgiului, după cum informează TRINITAS TV.

În cadrul lucrărilor s-au prezentat rapoartele generale anuale ale sectoarelor administrației eparhiale și proiectele pentru anul 2011. Membrii Adunării Eparhiale au vizionat un film documentar în care au fost evidențiate, pe larg, activitățile desfășurate în Episcopia Giurgiului în anul 2010.

Comentarii Facebook


Știri recente