Adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei

S-a întrunit astăzi, 28 ianuarie 2012, în ședința anuală de lucru, sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Irineu, Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei. Întrunirea a avut loc în sala de conferințe a Centrului social „Mitropolit Firmilian” din Craiova și a început cu o slujbă de Te Deum, informează TRINITAS TV.

În cuvântul de deschidere Înaltpreasfințitul Părinte Irineu a apreciat că anul ce a trecut a fost unul marcat de numeroase evenimente precum sfințiri sau restaurări de biserici.

În cadrul lucrărilor a fost analizată și aprobată „Darea de seamă cu privire la activitatea desfășurată în anul 2011″ în cele patru sectoare de activitate: administrativ – bisericesc, social – misionar, cultural și economic. De asemenea au fost aprobate obiectivele si propunerile pentru activitățile ce se vor desfășura în anul 2012 la nivelul eparhiei.

Adunarea Eparhială a Arhiepiscopiei Craiovei este organul deliberativ ce are în componență 30 de membri: 10 clerici și 20 laici, de pe raza celor 10 circumscripții teritoriale din județele Gorj și Dolj”.

Comentarii Facebook


Știri recente