Adunarea de tineret pe țară a Oastei Domnului

La Comănești, în județul Bacău, a fost organizată, sâmbăta aceasta, Adunarea de tineret pe țară a Oastei Domnului, informează TRINITAS TV.

Membrii Asociației au participat de dimineață la Sfânta Liturghie, oficiată în Biserica „Sfântul Spiridon” de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. Tema întâlnirii de anul acesta a fost „Tineretul în misiunea Oastei Domnului”.

În a doua parte a zilei s-a plecat în procesiune spre biserica „Sfinții Împărați Constantin si Elena” din Comănești, unde s-a oficiat o slujbă de Te Deum. Lucrările Adunării s-au desfășurat la Școala Generală ” Liviu Rebreanu.

Programul s-a încheiat cu o piesă de teatru pusă în scenă de tinerii studenți de la Oastea Domnului Sibiu.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…