Admiterea la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași

Facultatea de Teologie Ortodoxă ‘Dumitru Stăniloae’ a Universității ‘Al. I. Cuza’ din Iași organizează, în perioada 12-20 iulie 2010, concurs de admitere pentru patru specializări de licență și cinci direcții de cercetare la studiile de master, informează ‘Ziarul Lumina’.

Astfel, cele patru specializări de licență sunt:

1) Teologie Ortodoxă Pastorală (4 ani de studiu)

2) Teologie Ortodoxă Didactică (3 ani de studiu)

3) Teologie Ortodoxă Asistență Socială (3 ani de studiu)

4) Artă sacră (3 ani de studiu)

În perioada 12-17 iulie 2010 va avea loc înscrierea candidaților ca mai apoi în zilele de 18-20 iulie 2010 se va face selecția candidaților și afișarea rezultatelor

Olimpicii, câștigători ai premiilor I, II și III, la olimpiadele de Limba și literatura română, Limbi clasice, Teologie Dogmatică și Istoria Bisericii Ortodoxe Române și, respectiv, Arte vizuale, Arhitectură și Istoria Artelor (pentru specializarea Artă sacră), vor fi admiși fără concurs de admitere.

Admiterea la studiile de master

În aceeași perioadă, Facultatea de Teologie Ortodoxă ‘Dumitru Stăniloae’ din Iași organizează admiterea la cursuri de master, cu durata de patru semestre, pentru următoarele direcții de specializare:

1) Hermeneutică și Teologie Biblică

2) Teologia sistematică în context contemporan

3) Viața Bisericii – Istorie și Actualitate

4) Teologie Practică și Pastoral-Misionară

5) Patrimoniu Cultural

Înscrierea se va desfășura în perioada 12-17 iulie 2010 la sediul Facultății de Teologie Ortodoxă ‘Dumitru Stăniloae’ din Iași, iar la acest concurs pot participa absolvenții cu diplomă de licență.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…