Admitere la Seminarul Teologic ‘Veniamin Costachi’ Neamt

Seminarul Teologic ‘Veniamin Costachi’ de la Manastirea Neamt – situat in apropierea Manastirii Neamt, comuna Vanatori, judetul Neamt -, scoala teologica cu traditie in spiritualitatea crestina ortodoxa romaneasca, aduce la cunostinta absolventilor clasei a VIII-a ca, in perioada 26-30 iunie 2003, va organiza concurs de admitere pentru clasa a IX-a la urmatoarele specializari:

I. Teologie Ortodoxa Pastorala – 30 locuri pentru

cursurile de zi;

– 30 locuri pentru frecventa redusa.

II. Teologie Ortodoxa Patrimoniu (pictura bisericeasca) – 30 locuri pentru cursurile de zi.

Mentionam ca Seminarul Teologic de la Manastirea Neamt, prin asezarea sa ca zona si prin manastirilke ce il inconjoara, ofera tuturor tinerilor un cadru natural si un climat adecvat de formare duhovniceasca.

Scoala dispune de spatiu de invatamant si internat dotat cu sali de clasa, laboratoare de limbi straine, laborator de informatica, ateliere de pictura, biblioteca, cantina si o frumoasa biserica – paraclis pentru programul liturgic.

De asemenea, scoala intretine relatii de colaborare cu scoli si biserici din Grecia si Germania unde sunt organizate, in vacantele scolare, tabere si excursii pentru elevi.

Pentru relatii suplimentare apelati la numarul de telefon: 0233-251876 sau vizitati pagina de internet: www.semmnt.ro; e-mail: offic[email protected]

(Radio Trinitas)

Comentarii Facebook


Știri recente