Admitere la Facultatea de Teologie din Sibiu

Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere din această toamnă, locuri pentru toate ciclurile de studiu universitar: licență, master și doctorat. Prima etapă, admiterea la cursurile de licență și master, are loc în perioada 17-20 septembrie, urmând ca examinarea să se desfășoare pe 21 septembrie.

Pe lângă programele de studiu consacrate, începând cu acest an la Academia Andreiană sunt scoase la concurs 20 de locuri pentru programul internațional de master în limba germană’Mediere interculturală și interreligioasă’.

După cum a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Prof. Dr. Aurel Pavel, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu, masterul în limba germană este organizat împreună cu Departamentul de Istorie și cu Departamentul de Teologie Protestantă din cadrul Universității Lucian Blaga.

Detalii despre programele de studiu ale Facultății de Teologie din Sibiu dar și despre locurile disponibile și actele necesare la înscriere se pot obține de la secretariatul facultății, precum și de pe pagina de internet a institutiei: teologie.ulbsibiu.ro, sau de pe portalul Universității Lucian Blaga, la secțiunea teologie.

Comentarii Facebook


Știri recente