Admitere la Facultatea de Teologie din București

Au început înscrierile pentru admiterea la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București, sesiunea de toamnă. Cei interesați, care au promovat examenul de bacalaureat, se vor putea înscrie pentru concurs până pe 12 septembrie, probele urmând a fi susținute pe 15 septembrie.

Pr. Prof. Dr. Ștefan Buchiu, Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din București a precizat pentru TRINITAS TV faptul că „facultatea dispune de locuri cu buget la specializările Teologie didactică, Teologie Asistență socială și Artă Sacră și locuri fără buget la Teologie Pastorală. De asemenea, pot veni cei care au o altă licență pentru a intra la Teologie Pastorală. Sunt aceleași condiții și aceleași probe care se vor desfășura, respectiv, pentru Teologie Pastorală avem o probă scrisă, iar pentru pictură proba de desen care este eliminatorie”.

Facultatea de Teologie Ortodoxă funcționează în cadrul Universității din București și se află sub dubla coordonare a Bisericii Ortodoxe Române și a Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Mai multe informații despre admitere, inclusiv despre actele necesare înscrierii, pot fi obținute de la secretariatul instituției, dar și de pe site-ul acesteia, www.ftoub.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente