Activitățile tinerilor din Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca

Parohia ‘Adormirea Maicii Domnului’ din cartierul Mănăștur, Cluj-Napoca, organizează întâlniri săptămânale pentru liceeni și studenți. Întâlnirile au loc în fiecare zi de luni, de la ora 18:00 la 20:00, conform celor precizate de Radu Copil, responsabil de tineret la Arhiepiscopia Clujului.

Programul grupului de tineret este diversificat și include discuții tematice catehetice, vizionări de filme, prezentări de carte și ateliere practice. În plus, se află în pregătire o tabără în luna mai, se organizează activități recreative și educative pentru copiii parohiei, fiind continuate activitățile sociale inițiate în perioada Postului Crăciunului.

Grupul de tineret al Parohiei ‘Adormirea Maicii Domnului’ a luat ființă în urma programului de cateheze maritale desfășurat în perioada Postului Crăciunului și este dedicat tinerilor din parohie. Anul acesta, întâlnirile au debutat cu o seară de recitaluri de chitară și poezie și au continuat cu discuția catehetică pe tema ‘Sfinții și examenele’, vizionarea filmului ‘Viața e frumoasă’ și prezentarea cărții ‘Suferințele Mamei Blondina – o martiră a Siberiei’. La atelierul de împletit cruci au participat 20 de tineri, iar azi, 20 februarie, de Lăsatul secului, are loc un atelier culinar în cadrul căruia tinerii gătesc clătite și gogoși. După cum aflăm din Ziarul Lumina, Ed. Teansilvania, programul este coordonat de Radu Copil, responsabil de tineret la Arhiepiscopia Clujului, împreună cu părintele paroh Dan Hognogi și părintele profesor Dorin Ielciu.

Comentarii Facebook


Știri recente