Activități speciale de 1 Iunie, pentru copiii aflați în grija Asociației Vasiliada

Peste 150 de copii din județele Dolj și Gorj, aflați în grija Asociației Vasiliada, a Mitropoliei Olteniei, au participat de 1 Iunie la o serie de manifestări dedicate Zilei Copilului, după cum ne-a menționat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Micuții de la centrele pentru copii „Aripi de Lumina”, din Craiova, „Sfântul Stelian”, din Lipovu, Centrul pentru persoane fără adăpost „Sfântul Vasile”, din Craiova și Centrul de zi „Sfântul Vasile cel Mare”, din Tg-Jiu, au fost aplaudați de părinți, bunici sau de personalul specializat al asociației, pentru programele artistice pe care aceștia le-au prezentat la fiecare centru în parte.

Micuții au recitat poezii, au cântat, dansat și chiar au fost actori în diverse scenete, iar la final au primit pachete cu dulciuri, bomboane, prăjituri și sucuri răcoritoare. Tot de 1 Iunie, însoțiți de educatori și pedagogi, copiii au mers la Liceul de Arta „Marin Sorescu” din Craiova, unde au participat la un program de muzică și dans pregătit special pentru ei. De aici, prichindeii s-au mutat în lumea poveștilor cu păpuși, la Teatrul pentru Copii si Tineret „Colibri”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…