Activități în cadrul Programului Școala altfel la Seminarul Teologic din Craiova

Elevii de la Seminarul Teologic „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova au participat, joi, 5 aprilie 2012, la mai multe activități în cadrul programului „Școala altfel”, printre care și la o simulare de stingere a unui incendiu, după cum ne informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Un reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj a fost prezent la Seminar, pentru a-i învăța pe elevi cum să intervină în cazul incendiilor. Pe un teren de sport, un reprezentant al ISU Dolj a făcut o demonstrație, folosind stingătorul pentru mai multe bucăți de lemn și materiale din plastic aprinse în acest scop.

„În cadrul Programului inițiat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului au fost prezentate măsurile de prevenire a incendiilor și accidentelor provocate de muniția de război neexplodată. Printre celelalte activități pe care le avem în derulare putem aminti pictura pe sticlă, încondeierea ouălor, pelerinaje, jocuri și concursuri interactive de matematică”, a spus dl. prof. Angel-Cristian Stăiculescu, de la Seminarul Teologic din Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente