Activități filantropice în parohia Popești din Eparhia Oradiei

Cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor, 1 octombrie 2012, Centrul Medico-Social de bătrâni din comuna Popești, județul Bihor, coordonat de doamna doctor Kekedi Judit, a beneficiat de o frumoasă inițiativă caritabilă, după cum ne-a precizat Pr. Prof. Pop Bogdan.

Cu acest prilej, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, preotul Cornel Baciu-Borz de la Parohia Popești, protopopiatul Marghita, a oficiat în cadrul centrului o slujba de binecuvântare și rugăciuni pentru cei bolnavi, rostind și un cuvânt de învățătură menit să le aducă vârstnicilor mângâiere și îmbărbătare.

Acestei inițiative s-au alăturat și autoritățile locale și centrale reprezentate de domnul primar Dorin Curtean, care au facilitat distribuirea de daruri pentru bătrânii care sunt îngrijiți în acest centru.

Totodată, un grup de elevi de la Liceul Tehnologic Popești pregătiți de doamnele profesoare Florentina Baciu-Borz și Hundemer Ildiko, au pregătit un program artistic de cântece și dansuri, arătând dragostea și respectul lor pentru aceste persoane.

Comentarii Facebook


Știri recente