Activități educative la Centrul pentru copii Aripi de lumină din Craiova

Centrul pentru copii „Aripi de lumină”, al Asociației Vasiliada, ONG patronat de Mitropolia Olteniei, desfășoară în această perioadă o serie de activități educative, în cadrul unui parteneriat cu Colegiul Național „Gheorghe Chițu” din Craiova, după cum ne-a dezvăluit Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Micuții, însoțiți de pedagogii centrului, au vizionat piesa de teatru „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, la Teatrul Național „Marin Sorescu”. De asemenea, aceștia vor merge zilele următoare la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, pentru a privi mai multe filme pentru copii.

„Grupul de copii a participat cu bucurie și entuziasm la punerea în scenă a basmului „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, unde micuții au avut ocazia să experimenteze empatia în relație cu rolurile personajelor, imaginația, creativitatea și colaborarea în grup, deoarece am participat la această activitate împreună cu elevii clasei a III-a de la Școala Nr. 3″, a precizat Alexandra Toma, pedagog la Centrul pentru copii „Aripi de lumină”.

Comentarii Facebook


Știri recente